Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام خمینی (س) بعد از عمل جراحی مدت 8 روز را در بیمارستان گذراندند، و با وجود مناسب بودن حال عمومیشان، علائم جدی عدم سلامتی یک به یک بروز می کرد، در روز دهم خرداد ماه پزشکان مصرف مقداری اندک از مایعات مثل کمپوت، شربت و چای را تجویز کردند، و به علت افزایش کراتین خون دو تن از پزشکان متخصص کلیه به نام های دکتر قدس و دکتر رهبر برای معاینه و مشاوره به ملاقات امام دعوت شدند، در نیمه های همین شب بود که امام دچار تنگی نفس و تند نفسی شدند که به مدت 28 دقیقه ادامه داشت، و حجم ادرار از همان نیمه شب رو به کاهش گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اطلاعات بیشتر در زمینه سیر بیماری و رحلت امام خمینی را در مقاله رحلت امام خمینی | علت اصلی فوت امام خمینی چه بود؟ مطالعه کنید.

در ادامه سایر وقایع مرتبط با بیماری امام خمینی در روز دهم خرداد را ملاحظه می کنید. 

  برگزاری مراسم دعا برای سلامت حضرت امام (س) در شهرهای مخلتلف ایران و سایر کشورهای جهان

 مراسم دعا برای سلامت امام خمینی (س) در ایران و سایر کشورها ادامه داشت، در لبنان مردم برای سلامت ایشان مراسم دعا برگزار کردند، در ایران نیز در خبرگزاری جمهوری اسلامی، سازمان بنادر و کشتی رانی، دانشگاه تربیت مدرس، نهضت سوادآموزی، بانک مرکزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ساختمان مرکزی وزارت آموزش و پرورش، دانشکده الهیات و معارف دانشگاه تهران، نخست وزیری، ستاد و دانشکده علوم انتظامی نیروی زمینی و وزارت پست و تلگراف و تلفن مراسم دعا و نیایش برای بازگشت سلامت حضرت امام (س) برپا شد، به علاوه جامعه روحانیت مبارز در مسجد صاحب الزمان (عج الله تعالی فرجه) به برگزاری مراسم دعا اقدام کرد.

 

خاطره خانم دکتر طباطبایی از روزهای پایانی حیات امام خمینی (س)

خانم دکتر فاطمه طباطبایی، همسر حاج احمد آقا، در خاطراتشان از روزهای بستری شدن حضرت امام در بیمارستان در کتاب فصل صبر یاد کرده اند، ایشان در بخشی از خاطرات به روزی اشاره می کنند، که امام درخواست کرد دیگر علی (فرزند کوچک ایشان) به دیدار امام نرود، و این موضوع را گسستن آخرین تعلقات امام می دانند، در این کتاب آمده است: «یک روز من پیش امام بودم، امام داستانی را از یک عارف تعریف کردند.‌‎ ‎‌اسم آن عارف یادم نیست. گفتند که: «وقتی پایان عمر آن عارف بود، با‌‎ ‎‌خودش خلوت کرد، دید که تمام تعلقات خود را دور ریخته، یعنی به هیچی‌‎ ‎‌دلبستگی ندارد؛ فقط یک چیز از اینکه بتواند کاملاً به دوست بپیوندند، مانع‌‎ ‎‌می شود و آن بچه کوچکی در خانواده اش بود که به آن علاقه داشت و آن‌‎ ‎‌علاقه نمی گذاشت تمام وجودش خالی شود و بتواند به حق برسد.»‌

‌‌ این قضیه را تعریف کردند و تمام شد. باز یکی دو روز گذشت. چون ما‌‎ ‎‌گاهی که می رفتیم، دکترها می گفتند: با امام حرف بزنید، بگذارید ایشان حرف‌‎ ‎‌بزنند تا برای ایشان حرکتی ایجاد کند و همین موجب بهتر شدن حالشان شود.‌‎ ‎‌ولی خوب حرف در آوردن از امام کار مشکلی بود. چون باید سوالی‌‎ ‎‌می کردیم که امام ذوقش را داشته باشند که در آن شرایط پاسخ بدهند. بنابراین‌‎ ‎‌هر کدام از ما که می رفتیم، دنبال این بودیم که چه بگوییم که امام خوششان‌‎ ‎‌بیاید، گوش کنند و به آن پاسخ دهند. آن قضیه هم گذشت، مدتی که گذشت‌‎ ‎‌دیدم کسی آمد و گفت که: امام گفتند: «علی را پیش من نیاور». من بلافاصله‌ ‎‌یاد حرف ایشان افتادم که آن داستان را بیخودی تعریف نکرده بودند. هیچی‌‎ ‎‌نگفتم، با کسی هم حرفی نزدم. فقط پرسیدم: امام نگفتند چرا؟ آن فرد پاسخ‌‎ ‎‌داد: چرا؛ من پرسیدم آقا، علی را بیاورم پیشتان؟ گفتند که: «نه، بچه کسل‌‎ ‎‌می شود، محیط بیمارستان اذیتش می کند. خسته می شود». ولی من متوجه شدم‌‎ ‎‌که مساله از جای دیگری آب می خورد. مگر فقط امروز بیمارستان کسل‌‎ ‎‌می کند؟ ده روز است که هر روز علی می آید. آقا مرتب سراغش را می گرفتند‌‎ ‎‌و می گفتند: «علی اگر بیدار شده، بیاید.»‌» (کتاب فصل صبر، صفحه 91 و 92)

 

خاطره مرحوم هاشمی رفسنجانی از روز دهم خرداد: تاکید حاج احمد آقا بر تعجیل بازنگری قانون اساسی

مرحوم هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز دهم خرداد به نگرانی حاج احمد آقا در خصوص بازنگری قانون اساسی اشاره کرده اند، ایشان این روز را اینگونه در خاطراتشان به ثبت رسانده اند: «‌سری به منزل امام زدم، دکترها و اطرافیان راضی بودند و احمدآقا نگران بود و تأکید‌‎ ‎‌داشت بر تعجیل در انجام کار بازنگری قانون اساسی. عصر هم تلفنی حال امام را‌‎ ‎‌پرسیدم، گفتند خوب است.‌» (امام خمینی (س) به روایت آیت الله هاشمی رفسنجانی، صفحه 422)

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا امام خمینی رحلت امام خمینی بیماری امام خمینی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا روز دهم خرداد امام خمینی مراسم دعا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی

با اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، امکان ارائه خدمت به بیش از ۳ هزار نفر در روز فراهم شد.

به گزارش «تابناک»، حامد احتسابی، رئیس هیات مدیره و مجری خدمات فرودگاهی با بیان اینکه به منظور افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قرارداد‌های جدیدی با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده‌اند، گفت: سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی راهی سفر می‌شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می‌کنند.

وی افزود: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد هم خدمات CIP به مسافران ارائه می‌شود.

احتسابی در ادامه گفت: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت، سیاسی و اقتصادی، روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی افزود: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از در فرودگاه امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پرواز‌های بین المللی راه‌اندازی شده است.

رئیس هیات مدیره تاوآویژه پارس تاکید کرد: میانگین بین ۳ تا ۴ هزار مسافر در بخش پرواز‌های بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده‌اند که در نوروز، پیک تعداد مسافرانی که این خدمت را دریافت کرده‌اند به ۳ هزار و ۲۰۰ نفر رسید.

وی در خصوص هزینه خدمات فرودگاهی گفت: مبلغ ورودی برای هر نفر ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی‌های صورت گرفته، خدمات فرودگاهی که به این دسته از مسافران ارائه می‌شود، برابر و حتی بیشتر از خدمات CIP کشور‌های خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشور‌های خارجی برای هر مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

احتسابی در پاسخ به سوالی درخصوص قرارداد‌های جدید با شرکت فرودگاه‌ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت شرکت‌های زنجیره‌ای در فرودگاه‌های بین المللی و حتی هتل‌های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه نشست خبری، علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی و سکو‌های اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می‌شود.

او تاکید کرد: میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می‌کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی، فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ‌های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است.

دیگر خبرها

  • این تصاویر پربازدید شد؛ اقدام معلم فداکار در سیل+ ویدئو
  • نمایشگاه کتاب تهران امروز آغاز به کار می کند
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد امام راحل اعزام می شوند
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)