Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، گروه جهادی هیأت روضة الجواد(ع) در ایام عید غدیر امسال جشنواره خدمت‌رسانی «آوای مهربانی غدیر» را به راه انداخت و با حضور در مناطق حاشیه شهر تهران به کمک‌رسانی به نیازمندان این منطقه پرداخت.

این گروه جهادی در روز عید غدیر از ساعت ۹ صبح الی ۲۰ (در دو نوبت صبح و بعد از ظهر) خدمات متنوعی از قبیل سرگرمی برای کودکان، عمرانی، بهداشت و سلامت و معیشتی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ارائه کرد.

اهدای ۱۰۰۰ عدد اسباب بازی میان کودکان

آن‌ها با حضور عمو پدرام، برنامه‌ای مخصوص کودکان به راه انداختند و کارگاه‌های خلاقیت، نقاشی، نقاشی دیواری، کار دستی و... با موضوع غدیر شناسی و همچنین مسابقات ورزشی و تفریحی برگزار کردند. برپایی شهربازی بادی سیار (قلعه بادی، استخر توپ، ترامپلین) و اهدای ۱۰۰۰ عدد اسباب بازی به فراخور سن به همه کودکان و در نهایت اجرای سرود «سلام فرمانده» و سرودهای دسته جمعی غدیر و امیرالمومنین(ع) با همراهی کودکان از جمله برنامه‌هایی بود که این گروه جهادی برای کودکان اجرایی کردند.

۲۰۰ بیمار نیازمند ویزیت و درمان شدند

در حوزه بهداشت و سلامت هم ویزیت بیش از ۲۰۰ نفر از اهالی روستا که متاسفانه فاقد مرکز بهداشت و پزشک بودند، ارائه رایگان دارو پس از تجویز پزشک در محل به ارزش ۲۵ میلیون تومان، ارائه خدمات تزریق و سرم درمانی توسط پرستاران با تجربه بیمارستان‌های تهران، ارائه خدمات مامایی و معاینات بانوان توسط دکتر ماما و ارائه خدمات مشاوره خانواده در حوزه بهداشت و سلامت برای اهالی حاشیه شهر تهران توسط این گروه جهادی محقق شد.

طبخ و توزیع ۱۶۰۰ پرس غذای گرم

یکی از سفارش‌های صورت گرفته در روز غدیر اطعام است، این گروه جهادی در این روز ۱۶۰۰ پرس غذای گرم برای نهار و شام این نیازمندان طبخ کرد. توزیع شیرینی و شربت و ۷۰۰ پک میوه و هندوانه و همچنین توزیع ۸۰ بسته ارزاق در بین خانواده‌های هدف(شامل برنج، روغن، حبوبات، گوشت و مرغ، رب گوجه فرنگی و...) هم از دیگر برنامه‌های آنان در این اردوی جهادی بود.

هماهنگی برای ساخت دو خانه برای نیازمندان

ساخت سرویس حمام و توالت برای یک خانواده، هماهنگی جهت اخذ مجوز ساخت یک خانه برای یک پدربزرگ و مادر بزرگ که سرپرستی نوه یتیم خود را برعهده داشتند، هماهنگی ارائه یک قطعه زمین از طرف بخشداری برای ساخت منزل برای یک خانواده ۹ نفره بدون سرپرست در روستای اصطلک که پس از معرفی کارهای مربوط به ساخت آن توسط جهادگران به امید خدا به سرانجام خواهد رسید و ارائه گزارش به بخشدار در خصوص معضلات شناسایی شده منطقه توسط گروه جهادی (اعم از مشکل جدی آب، مشکلات حقوق کارگری کارکنان کارخانه سیمان و ....) از اقدامات عمرانی این گروه بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عید غدیر به عشق مولا علی گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۲۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان

بهار معینی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان (یادبود پروفسور پروانه وثوق) که در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌شود، گفت: این دوره نخستین کنگره نوروانکولوژی کودکان در ایران است. البته پیش از این کنگره‌های بین‌المللی انکولوژی کودکان در ایران برگزار شده بود اما امسال به صورت ویژه به رویکرد چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان پرداخته شده و چالش‌های این روش درمان بررسی می‌شود.

وی افزود: در سخنرانی ام بر چالش‌های درمانی تومورهای ژرم سل بر موارد تجربی خود در میان کودکان تحت درمان در بیمارستان محک، متمرکز خواهم بود. تومور ژرم سل مغزی در اطفال بعد از تومورهای مدولوبلاستوما و اپاندیموم شیوع کمتری دارد؛ اما دلیل اهمیت بررسی آن، شناسایی انواع چالش در مسیر درمان‌هایی است که این نوع از تومور مغزی برای کودکان ایجاد می‌کند.

این رادیوانکولوژیست ادامه داد: برنامه‌های درمانی تومورهای ژرم سل مغزی اکنون در دنیا به‌روز شده و شیوه‌های درمانی آن تغییرات بسیاری کرده است. در روش‌های جدید تا جای ممکن استفاده از رادیوتراپی برای درمان محدود شده است چون پیش از این درمان رادیوتراپی به صورت کامل بر کودکان مبتلا به تومور ژرم سل انجام می‌شد و حتی درمان ستون فقرات همزمان با درمان تومور مغزی در کودکان انجام می‌گرفت اما امروزه به دلیل عوارض این شیوه درمانی، برنامه درمانی تغییر کرده است.

به گفته معینی، در برنامه درمانی جدیدِ تومورهای ژرم سل مغزی کودکان، از روش شیمی‌درمانی خاصی برای بیماران استفاده می‌شود و بر اساس پاسخ درمانی دریافت شده، رادیوتراپی حذف و بر درمان مغز تمرکز می‌شود. پیش از این باید همه بطن‌های مغزی درمان می‌شد، اما امروزه حتی میزان اشعه‌دهی بر بطن‌های مغز محدود شده است.

وی گفت: تومورهای ژرم سل در بخش پینه‌آل و سوبریال مغزی قرار دارند و استفاده از رادیوتراپی در درمان آنها، عوارض جانبی بر هورمون‌های رشد کودک به جای خواهد گذاشت. از سوی دیگر برخی از کودکان مبتلا به تومورهای ژرم سل در اوایل نوجوانی هستند و به همین دلیل ممکن است دچار اختلال در روند رشد خود شوند.

معینی ادامه داد: همچنین اگر دوز استفاده از اشعه‌دهی در روش درمانی رادیوتراپی برای درمان تومورهای مغزی کودکان از میزان مشخصی بیشتر شود، موجب کاهش هوش کودک می‌شود. بنابراین تا جای ممکن تلاش می‌شود عوارض درمانی شیمی‌درمانی و رادیوتراپی محدود شود.

این رادیوانکولوژیست یادآور شد: متأسفانه بیشتر مراکز درمانی در ایران هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنند در حالی که از این روش درمانی به ویژه در کشور کانادا و بیمارستان‌هایی مانند سیک‌کیدز، دیگر استفاده نمی‌شود. متخصصانی مانند دکتر اوته بارتلز از کشور کانادا، سال‌ها است بر درمان تومورهای ژرم سل تحقیق می‌کنند و در این دوره از کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان حضور دارند و درباره چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان سخنرانی می‌کنند.

معینی با بیان اینکه رویکرد چند تخصصی به تومورهای مغزی کودکان موجب به‌روز شدن دانش همه متخصصان مربوطه در درمان می‌شود گفت: پیش از این ممکن بود هر یک از متخصصان در درمان تومورهای مغزی کودکان از یک برنامه‌ی درمانی متفاوت استفاده کنند، اما طی جلسات چند تخصصی تمامی اطلاعات متخصصان در درمان به صورت یکپارچه به‌روز می‌شود. بنابراین در این دوره از کنگره انکولوژی کودکان با توجه به برگزاری جلسات چند تخصصی بین همه متخصصان، می‌توان از داده‌های مشترک تجربی برای انتقال دانش و به روزرسانی اطلاعات استفاده کرد.

کد خبر 6099006 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان